ΑΓΟΡΑ ΑΣΗΜΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

αγορά ασημένιου κοσμήματος

ΑΓΟΡΑ ΑΣΗΜΙΟΥ &
ΑΣΗΜΕΝΙΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην αγορά ασημιού μας στη Αθήνα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα ασημένια κοσμήματα και σκεύη, είτε παλιά είτε καινούρια προσφέροντάς σας τις καλύτερες τιμές της αγοράς ασημιού. Έχετε και δικαίωμα επαναγοράς, σε περιπτώσεις που δεν θέλετε να προβείτε σε οριστική πώληση των ασημένιων σκευών σας με προσυμφωνημένα το κόστος και το χρονικό διάστημα επαναγοράς τους από εσάς.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην αγορά ασημιού μας είναι υποδειγματικές και γίνονται πάντα για το καλύτερο συμφέρον σας με αξιοπιστία και ασφάλεια. Δεχόμαστε όλα τα ασημένια σκεύη παλιά και καινούρια όπως:

  • Ασημένια Κοσμήματα
  • Σερβίτσια
  • Δίσκους
  • Κηροπήγια
  • Μπολ
  • Βάζα κ.α.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην οριστική αγορά των ασημένιων κοσμημάτων σας, στην αγορά ασημιού μας, υπάρχει η δυνατότητα για αγορά και επαναπώληση σε εσάς. Στο κατάστημά μας, μπορείτε να ανταλλάξτε τα παλιά σας ασημένια κοσμήματα με άλλα πιο καινούρια.

Επίσης στην αγορά ασημιού Παπαθανασίου διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία ασημικών και ασημένιων κοσμημάτων όλων των ειδών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να το αγοράσετε ασήμι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Πλάκες ασημιού

Αγορά με πλάκες ασημιού

Αγορά ασημένιων κοσμημάτων

αγορά και πώληση κοσμημάτων

Παράλληλα με το χρυσό, η αγορά ασημιού αποτελεί μια σταθερή επενδυτική αξία. Η κατασκευή και το εμπόριο των ασημένιων κοσμημάτων αποτελεί μια διαχρονική δραστηριότητα του ανθρώπου, για καλλωπιστικούς και εμπορικούς σκοπούς.