ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ & ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η αγορά διαμαντιών Παπαθανασίου με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνει και την αγορά πολύτιμων λίθων. Ειδικοί γεμολόγοι που βρίσκονται στο κατάστημά μας θα εκτιμήσουν του πολύτιμους λίθους και θα προσδιορίσουν τα ειδικά χαρακτηριστικά τους όπως το βάρος, το χρώμα, την καθαρότητα, την κοπή κτλ.). Στη συνέχεια σας γίνεται μία προσφορά για την αγορά των διαμαντιών η οποία θα είναι από τις καλύτερες της αγοράς. Σε έναν φιλόξενο και φιλικό χώρο όπως αυτός που διατηρούμε την επιχείρησή μας είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε προσπαθώντας πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Επισκεφθείτε την αγορά διαμαντιών μας και διαπιστώστε και οι ίδιοι την φερεγγυότητα και την εμπιστοσύνη που σας εμπνέει εκτός από το χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας ενώ κάθε σύγκριση είναι δεκτή. Η αγορά διαμαντιών Παπαθανασίου στην Αθήνα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όποιο προσωρινό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε και δίνει λύση άμεσα. Επισκεφθείτε την αγορά διαμαντιών και πολύτιμων λίθων, και διαπιστώστε και οι ίδιοι την φερεγγυότητα και την εμπιστοσύνη που σας εμπνέει εκτός από το χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας ενώ κάθε σύγκριση είναι δεκτή.

μπλε διαμάντια για εκτίμηση

Ένα διαμάντι σε ένα κόσμημα μπορεί να το κάνει  πολύ πιο εντυπωσιακό και είναι δυνατό να αυξήσει σε μία μόνο στιγμή την αξία του. Όσο περίτεχνο και μεγάλο και να είναι ένα κόσμημα ένα μόνο μικρό διαμάντι μπορεί να τραβήξει αμέσως τα βλέμματα. Ακόμα όσο μικρό και να είναι ένα διαμάντι, δε σημαίνει ότι αυτό μπορεί να είναι προσιτό οικονομικά και ότι θα μπορούμε εύκολα να το αγοράσουμε. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει ανάλογα και με τα μεγάλα σε μέγεθος και όγκο διαμάντια.

Αν πιστεύετε ότι ένα μεγάλο διαμάντι είναι απαραίτητα και απλησίαστο για εσάς , ενώ είναι πιο εύκολο να αγοράσετε ένα μικρό διαμαντάκι, τότε σίγουρα πλανάστε. Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο στην τιμή του διαμαντιού. Δεν είναι το μέγεθος λοιπόν εκείνος ο παράγοντας  που θα καθορίσει την τιμή ενός διαμαντιού. Εκείνο που παίζει ρόλο πρωτίστως είναι η καθαρότητα ενός διαμαντιού.

Έτσι, ένα μικρό και απόλυτα καθαρό διαμαντάκι μπορεί να είναι πολύ ακριβότερο από ένα μεγάλο και ογκωδέστατο διαμάντι που δεν είναι καθαρό.