ΑΓΟΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

αγορά και πώληση κοσμημάτων

ΑΓΟΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια η αγορά κοσμημάτων Παπαθανασίου στην Αθήνα αγοράζει τα κοσμήματά σας, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται (σπασμένα ή κατεστραμμένα) παρέχοντάς σας άμεσα μετρητά. Παράλληλα στην αγορά κοσμημάτων, μπορείτε να ανταλλάξετε τα παλιά σας κοσμήματα με άλλα πιο σύγχρονα και σε καλύτερη κατάσταση κάτι το οποίο γίνεται αναλόγως και τη διαθεσιμότητα των κοσμημάτων που βρίσκονται στο κατάστημα.

Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας, δίνεται η δυνατότητα από την αγορά κοσμημάτων Παπαθανασίου προσωρινής χρηματοδότησης, πουλώντας μας τα κοσμήματα που επιθυμείτε και έχοντας τη δυνατότητα να τα επαναγοράσετε εντός ενός προσυμφωνημένου κόστους και χρονικού διαστήματος.

Επισκεφθείτε την αγορά κοσμημάτων μας, και διαπιστώστε και οι ίδιοι την φερεγγυότητα και την εμπιστοσύνη που σας εμπνέει εκτός από το χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας ενώ κάθε σύγκριση είναι δεκτή. Πριν προβούμε στην αγορά των κοσμημάτων, γίνεται μία διεξοδική εκτίμηση από έμπειρο εκτιμητή του γραφείου μας. Ενημερώνεστε λεπτομερώς για τη διαδικασία, η οποία είναι πολύ απλή και κατανοητή.

Ασημένιο κόσμημα

πρωτότυπο δαχτυλίδι κόσμημα

Χρυσό κόσμημα

δαχτυλίδι με κόκκινα ρουμπίνια

Λευκόχρυσος

κρεμαστό κόσμημα