ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

αγορά και πώληση κοσμημάτων

ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο ενεχυροδανειστήριο Παπαθανασίου στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία κοσμημάτων και χρυσαφικών σε πολλά διαχρονικά, μοντέρνα και κλασικά σχέδια αλλά και χρώματα, για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο σας και στο στυλ σας. Στην πώληση κοσμημάτων διαθέτουμε τιμές που θα ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία και αυτό γιατί λειτουργούμε πάντα με κύριο γνώμονα τη σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας. Σε εμάς θα βρείτε:

Όλες οι συναλλαγές μας πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια.

Με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια στις πωλήσεις κοσμημάτων Παπαθανασίου στην Αθήνα, μπορείτε να ανταλλάξετε τα παλιά σας κοσμήματα με άλλα πιο σύγχρονα και σε καλύτερη κατάσταση κάτι το οποίο γίνεται αναλόγως και τη διαθεσιμότητα των κοσμημάτων που βρίσκονται στο κατάστημα. Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας, δίνεται η δυνατότητα προσωρινής χρηματοδότησης (ενεχυρίασης), πουλώντας τα κοσμήματα που επιθυμείτε και έχοντας τη δυνατότητα να τα επαναγοράσετε εντός ενός προσυμφωνημένου κόστους και χρονικού διαστήματος.

Κόσμημα από λευκόχρυσο

πρωτότυπο δαχτυλίδι κόσμημα

Κόσμημα με πετράδι

kosmima me petradi

Κόσμημα από χρυσό

δαχτυλίδι με κόκκινα ρουμπίνια

Κόσμημα για το λαιμό

μοτίφ από λευκόχρυσο

Στην ενότητα “Προϊόντα – Κοσμήματα” της ιστοσελίδας μας, θα βρείτε δείγματα από την μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα κοσμήματα, μαζί με τις ενδεικτικές τιμές τους. Η συλλογή αυτή αποτελεί ένα κομμάτι από την γκάμα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας και το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα.